DOMUS PROJEKT – TRGOVINA ALATA I GRAĐEVINSKOG MATERIJALAŠto Vam nudimo!


U našoj specijaliziranoj trgovini možete pronaći sav potreban materijal za izradu fasada, ličilačke radove, sve završne radove te radove suhe gradnje (GIPS).

Nudimo Vam i bogat izbor alata poznatih svjetskih marki kao što su Bosch, Max, Collomix, Bautool i druge.

Posjetite nas i upoznajte naše ljubazno i stručno osoblje koje će odabrane artikle za Vas dostaviti na željenu adresu – brzo i profesionalno.


Zašto baš mi!


Kako bismo mogli uvijek unaprjeđivati našu ponudu, svim vjernim klijentima omogućujemo brojne pogodnosti prilikom kupnje kao i razne akcije te popuste koje možete pratiti na našim službenim web stranicama.

Ako neki proizvod ili alat koji tražite ne možete pronaći na našim stranicama, to ne znači da ga nemamo u ponudi. Svejedno nam se javite ili nas posjetite i učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo Vam isporučili upravo ono što tražite.

GALERIJA TRGOVINE


Zašto odabrati nas?

Tvrtka Domus projekt svojim dugogodišnjim ugledom i iskustvom jamči besprijekornu izradu fasade, ugradnju izolacijskih materijala te njeno cjelokupno estetsko oblikovanje u skladu s najnovijim trendovima u građevinskoj industriji kao i Vašim osobnim željama i zamislima. U isto vrijeme, sav potreban materijal za izradu, sanaciju i održavanje fasade možete pronaći u našoj trgovini na adresi Bjelovarska ulica 48E u zagrebačkim Sesvetama.


Maksimalno poštivanje rokova

Naš ugled gradimo na zadovoljstvu naših klijenata što je neodvojivo vezano uz poštivanje rokova izvođenja radova.

Uvijek na raspolaganju

S obzirom da imamo trgovinu građevinskog materijala uvijek smo Vam u mogućnosti pravovremeno pružiti najvišu razinu usluge i zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Profesionalnost i odgovornost

Dugogodišnjim iskustvom i kvalitetnim proizvodima jamčimo kvalitetno i sigurno izvođenje radova na Vašem objektu.

O NAMA

U siječnju 2017. godine uveli smo novu vrstu ponude u našem poslovanju kako bismo klijentima maksimalno olakšali izbor pa tako vršimo prodaju svih vrsta građevinskog materijala od čega se ističu visokokvalitetni proizvodi renomirane marke BEKAMENT. Naše skladište se nalazi na adresi Bjelovarska ulica 48, Sesvete, Zagreb.

Zadnje objave

JAVITE NAM SE

Tel. : 01/2001-204
E-mail trgovina: trgovinadomus@gmail.com
E-mail prodaja: prodaja@domus-projekt.hr

Tel. : 098/1756-028 ili 091/1501-150
E-mail fasade: fasade@domus-projekt.hr