IZRADA I SANACIJA FASADA

Domus projekt je zagrebačka tvrtka s višedesetljetnim iskustvom u završnim građevinskim radovima. Izvodimo sve vrste fasaderskih, žbukerskih, soboslikarskih te ličilačkih radova kao i radove suhe gradnje (KNAUF). Prepoznati smo kao pouzdan partner u uređenju privatnih kuća, stanova, stambenih zgrada te poslovnih objekata poput hotela i turističkih kompleksa, industrijskih pogona i ureda. 

SAZNAJTE VIŠE O STIROPOR FASADIŠto je fasada?

Fasada ostavlja prvi i najdublji dojam kod svakog posjetitelja te ima dvije osnovne funkcije – zaštitnu i estetsku. Zaštitna funkcija fasade očituje se u pružanju sigurnosti te zaštiti nosive konstrukcije od različitih vremenskih uvjeta, napose vlage i temperaturnog naprezanja. Svaka fasada ujedno je i toplinski te zvučni izolator koji itekako štedi novac i energiju u Vašem domu. Ona produžuje životni vijek objekta te mu na dugi rok podiže tržišnu cijenu.

Što se tiče estetike, fasada – njene karakteristike, tonovi i boje – odaju osobnost te osobne preferencije vlasnika kuće, a njeno stanje nam govori o održavanju i njegovoj brizi o vlastitome domu. Kao što smo već naglasili, toplinska izolacija jedan je najčešćih razloga zašto se netko odlučuje na izradu nove ili zamjenu stare fasade. Ona se postiže ugradnjom raznih izolacijskih materijala poput stiropora, izolacijske vune i slično.


Zašto stiropor?

Današnji trendovi naglašavaju upotrebu upravo stiropora (tj. ekspandiranog polistirena – EPS) kao osnovnog izolacijskog materijala.

Njegove osnovne prednosti su:

– iznimna toplinska i zvučna izolacija;
– visoka ušteda energije;
– visoka otpornost na promjenjive vremenske uvjete;
– trajna i pouzdana kvaliteta;
– jednostavna ugradnja.

Vaš dom izoliran stiroporom pružit će Vam izuzetan ugođaj stanovanja, uštedu energije i novca te optimalne životne uvjete kroz dugi niz godina.

GALERIJA PROJEKATA


« of 2 »

Zašto odabrati nas?

Tvrtka Domus projekt svojim dugogodišnjim ugledom i iskustvom jamči besprijekornu izradu fasade, ugradnju izolacijskih materijala te njeno cjelokupno estetsko oblikovanje u skladu s najnovijim trendovima u građevinskoj industriji kao i Vašim osobnim željama i zamislima. U isto vrijeme, sav potreban materijal za izradu, sanaciju i održavanje fasade možete pronaći u našoj trgovini na adresi Bjelovarska ulica 48E u zagrebačkim Sesvetama.


Maksimalno poštivanje rokova

Naš ugled gradimo na zadovoljstvu naših klijenata što je neodvojivo vezano uz poštivanje rokova izvođenja radova.

Uvijek na raspolaganju

S obzirom da imamo trgovinu građevinskog materijala uvijek smo Vam u mogućnosti pravovremeno pružiti najvišu razinu usluge i zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Profesionalnost i odgovornost

Dugogodišnjim iskustvom i kvalitetnim proizvodima jamčimo kvalitetno i sigurno izvođenje radova na Vašem objektu.

O NAMA

U siječnju 2017. godine uveli smo novu vrstu ponude u našem poslovanju kako bismo klijentima maksimalno olakšali izbor pa tako vršimo prodaju svih vrsta građevinskog materijala od čega se ističu visokokvalitetni proizvodi renomirane marke BEKAMENT. Naše skladište se nalazi na adresi Bjelovarska ulica 48, Sesvete, Zagreb.

Zadnje objave

JAVITE NAM SE

Tel. : 01/2001-204
E-mail trgovina: trgovinadomus@gmail.com
E-mail prodaja: prodaja@domus-projekt.hr

Tel. : 098/1756-028 ili 091/1501-150
E-mail fasade: fasade@domus-projekt.hr